„ВЕСТА-Р“ ООД предлага над 10 000 артикула от машини и апарати за конфекциониране на обувки до резервни части, индустриални шевни игли и много други. Компанията има изградени дистрибуторски центрове, магазини и сервизни бази в шест града в България.

От ръководството на фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламни изделия за техен обект в Пловдив.

Несветещи табели за Vesta-R

Рекламните табели за Vesta R бяха изработени от Еталбонд. Този материал е предпочитан заради своята здравина, трайност и стилен вид. Всички тези предимства и все по-добрата му цена, спомогнаха табелите от Еталбонд да навлязат в различни сфери на индустрията, включително и рекламата.

Откроете своя обект с табела

Рекламата на фирмените брандове с помощта на табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост. Затова те са популярни рекламни средства, намиращи приложение за всеки бизнес-

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в областта на външната реклама и изработка на табели. Нашият екип от професионалисти ще проектира, създаде и инсталира рекламната, от която имате нужда, съобразена с Вашите цели и желания.


Клиент: „ВЕСТА-Р“ ООД


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив