В един от съвместните ни проекти за цялостно брандиране с Бултекс 99, преобразихме интериора и външната част на сградата с инсталация на различни рекламно-информационни елементи. Те спомогнаха за доброто представяне на водещата марка за изработка на работно облекло.

Преобразихме интериора в сградата на Бултекс 99 с текстилни табели

На различни места, там където е подходящо и необходимо да се акцентира на продукт или локация, поставихме несветещи текстилни табели. Над щандовете с работното облекло за различните индустрии сме инсталирали реклами с атрактивни визии. До касата на магазина също вградихме една табела, която служи и като имиджова реклама.

Този тип табели се изработват с много фин и елегантен профил. В комбинация с перфектния печат върху специализирания плат се получават ефектни интериорни реклами, които са подходящи за гледане отблизо. Именно затова са едни от най-предпочитаните за магазини, заведения, офиси, хотели, изложения и навсякъде, където е необходимо. В конкретния случай текстилните табели не са светещи, но има възможност да се изработят и с LED осветление.

Поставянето на несветещите текстилни табели в магазина на Бултекс 99 спомогна за по-добрата ориентация и подкрепи имиджа на компанията.


Клиент:  Бултекс 99


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив