Тотем с представителна визия

Може само веднъж да направите първо впечатление!

Така че то трябва да бъде достатъчно впечатляващо и да Ви представи в най-добрата светлина. Рекламният тотем за лабораторно консултативен център Алименти е поставен пред централния вход на сградата, така че да се вижда от всички посетители. Нашата задача беше да го направим достатъчно атрактивен и представителен, за да привлича вниманието и да предразполага клиентите и партньорите на фирмата към качествените услуги, които ще получат.

За целта използвахме подходящи материали с доказано качество, здравина и ефектен външен вид. Конструкцията на тотема е изработена от еталбонд, а на лицето са монтирани обемни букви от огледална неръждавейка. Буквите от неръждаема ламарина са елегантни и атрактивни, именно за това се спряхме на тях за конкретния случай. Търсеният рекламен ефект стана повече от сполучлив. Поглеждайки рекламния тотем, посетителите са подготвени за среща с надежден и коректен партньор в лицето на  Алименти.

Перфектна реклама за дълго време

Изборът на рекламен тотем от еталбонд е повече от добър. Благодарение на устойчивостта на материала при външни условия – влага, горещина и студ, прах и замърсявания, тази реклама на практика остава непокътната за дълги години. Несветещият тотем на Алименти БГ има още едно предимство – обемните букви от неръждавейка. Те, освен че изглеждат стилно, също са с висока трайност и здравина. Това осигурява актуален и елегантен външен вид на тотема, дори след дълго време на експлоатация.


Клиент:  Алименти БГ


Дата:  Юни 2012


Гаранция: 3 години


Село: Царацово