Много здрава и устойчива външна реклама

Заради мястото на монтиране на обемните букви за хотел Чиирите и тяхната големина, рекламният надпис трябва да бъде достатъчно стабилен и подсигурен. Затова избрахме системата за обемни букви с Алурапид и лице от плексиглас. Тя гарантира устойчивост на силните ветрове, които „атакуват” рекламата на покрива на хотела. Обемните букви са добре херметизирани и до електрическата инсталация не достигат и влагата, и вятъра, които могат да нанесат значителни поражения на рекламата.

За да се осигури безопасност на рекламния надпис, светещите обемни букви Чиирите са монтирани върху здрава метална конструкция.

Светещи обемни букви, които се забелязват отдалече

Тъй като хотелът е разположен на ключова транспортна артерия, е изключително важно как ще бъдат монтирани обемните букви. Те трябва да се виждат отдалече от четирите посоки на движението. Затова изработихме два рекламни надписа, които разположихме на покрива на хотела, така че да се виждат от всички страни. Големите размери на обемните букви също помагат за забелязването на хотел Чиирите от доста голямо разстояние и през деня и през нощта. Вечер, разбира се, обемните букви светят ярко и се виждат още по-добре от преминаващите.

Трайно и икономично светодиодно осветление

Светещите обемни букви Чиирите са осветени със светодиоди Samsung LED. Предвид техните размери (1.5 м височина), това в възможно най-добрият метод на осветяване, който реализира минимален разход на електричество. За сравнение, ако тези букви бяха с луминисценти лампи, те щяха да изхарчат 10 пъти повече ток. Светодиодното осветление на обемните букви за хотела пести значителни средства за електричество, а същевременно свети ярко и силно.

Освен заради големите размери, в случая буквите са със светодиоди и заради мястото на монтаж. Разположени на покрива на хотела, до тях се достига трудно и е важно поддръжката им да е минимална. Диодното осветление гарантира точно това, заради трайността на модулите. Те могат да работят дълго и безпроблемно и поне 6-7 години няма да се налага да се плаща за скъпа поддръжка.


Клиент:  Хотел Чиирите


Дата:  Септември 2011


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив