Рекламна агенция Медия Дизайн отново подходи с изключителна прецизност и отговорност към изработката на рекламна табела със светещи обемни букви за AutoPro в Пловдив.

AutoPro е един от най-добре разработените магазини за тунинг авточасти, с обекти в град София и Пловдив. Магазинът предлага голям брой части за редица автомобилни марки. Компанията вече разполага и с онлайн магазин, в който всичко което Ви е необходимо е на един клик разстояние.

Атрактивни светещи обемни букви

Основата на изделието е изпълнена от устойчив еталбонд, който осигурява на конструкцията нужната здравина. Върху него поставихме светещи обемни букви. Специфичното при тях е, че са изработени от две части. Основата на буквите е от черен плексиглас, а лицето от бял и червен плексиглас. Черният плексиглас служи като блок-аут фолио. Той осигурява по-концентрирано и насочено напред осветяване, като не позволява на светлината да проникне през страниците им. Изпълнени по този начин, обемните букви носят по-голяма яснота на бранда или рекламното послание. Финият надпис от обемни букви (Quality Parts) е изработен изцяло от бял плексиглас и е вграден в еталбондовата основа. Цялата табела от бонд е осветена с мощните и устойчиви светодиодни модули G.O.Q. LED.

Ефектът на финалните щрихи

Често последният детайл е най-впечатляващ, затова ние заложихме на червен светещ LED кант, който е монтиран по дължината на целия магазин. Той подсилва ефекта на рекламната табела и привлича вниманието на минувачите.

Кантовете са разработени от Северноамериканската компания SloanLED, която произвежда всякакви LED модули, захранващи драйвери и LED осветителни тела. През 2004 година патентоват иновативния продукт – светещи LED кантове за сгради. Те се предлагат в 10 различни цвята. Устойчиви са на променливи климатични условия и са перфектното допълнение към търговски обекти, бензиностанции, ресторанти, казина, хотели, молове и още много други.


Клиент:  AutoPro


Дата:  Септември 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив