MAXI PET е доказан лидер, носещ радост на животните и техните стопани вече 20 години. Имат онлайн магазини и повече от 120 физически в цяла Югоизточна Европа. Вашето животинче е ценно за тях, ето защо екипът има за цел да се погрижи да намери най-добрата храна, играчка, дреха, аксесоар, така че Вие и домашният Ви любимец да бъдете щастливи. От MAXI PET се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви за новооткрития им обект във Варна.

Обемни букви от плексиглас – MaxiPet, Варна

Новооткритият магазин MAXI PET вече привлича своите клиенти освен с качествени продукти и професионално обслужване, а и с две ефектни светещи реклами. Облепихме обемните букви от плексиглас с червено полимерно фолио, за да съответва на основата. За една напълно завършена визия, добавихме до буквите MAXI PET и черна релефна лапичка.

За осветлението на рекламното изделие се доверихме на корейската компания G.O.Q LED. Те са безопасен и траен избор, като това тяхно предимство удължава живота на светещата реклама.

Защо обемни букви от плексиглас?

Обемните букви от плексиглас са едни от най-разпространените рекламни изделия. Предпочитан избор при оформянето на фини детайли с определен стил и концепция. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за PVC и плексиглас, в която Вашите идеи се превъщат в реалност. Използваните качествени материали и здравата инсталация от опитни професионалисти позволяват да даваме 3 години пълна гаранция на рекламните изделия.


Клиент:  MAXI PET


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Варна