Медия Дизайн изработи обемни букви по случай 120-тата годишнина на град Луковит

Клиент: Община Луковит

Дата: Ноември 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от алуминий

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Луковит

Древният български град Луковит се намира в Община Ловеч. Той е бил дом на траки, римляни и българи. Градът е разположен на двата бряга на Златна Панега. Част от невероятните забележителности, които могат да се разгледат в района са – каньонът на река Златна Панега, Геопарк „Искър-Панега“ и пещера „ Проходна“. Любопитен факт, е че град Луковит е домът на първата „ВЕЦ“ централа в страната.

120 години град Луковит

През настоящата година град Луковит отбеляза 120-тата си годишнина от обявяването на селището в град. Рекламна агенция Медия Дизайн успя да се включи в подготовката за празненството им като изработи обемни букви. Масивното изделие, гласи „120 години град Луковит“.

Страниците на обемните букви са изработени от алурапид. Използването на алурапид осигурява пълна стабилност на монтираната инсталацията. Профилите от този материал защитават от проникването на влага и прах, като изолират самата буква. Устойчиви са дори и при тежки метеорологични условия. Лицето на обемните букви е изпълнено от висококачествен плексиглас. За да се съобразим с класическия син цвят за град Луковит, облепихме изделието с фолио за светеща реклама на американските производители 3M. Зад осветлението на обемните букви, използвахме светодиодни модули на корейските производители G.O.Q. LED. Благодарение на тях постигнахме силно, ярко и равномерно осветяване, което привлича вниманието както на жителите, така и на посетителите на града.

За нас, рекламна агенция Медия Дизайн бе чест да се включим в този така важен за града празник!