Новата дентална клиника Sclinic в град Хасково отвори врати през юни 2023. Ръководител на практиката и собственик е д-р Сюзан Йълмаз. Клиниката разполага с последно поколение апаратура, която отговаря на високите стандарти в сектора. В нея има ортодонтски, ендодонтски, хирургичен и естетичен кабинети, както и кабинет за рентгенова диагностика. И децата ще идват с усмивка в Sclinic, понеже клиниката разполага и с детски кабинет, пригоден да помогне на малките пациенти да се отпуснат и да се чувстват спокойно.

Светещото лого с прецизна изработка приветства пациентите

За да изпълним светещата реклама за денталната клиника на д-р Йълмаз, се спряхме на материалът инокс (неръждавейка). Той дава възможност за изработката и на по-дребни детайли с висока прецизност, а също така изглежда луксозно и има отлична трайност. Благодарение на тези негови свойства и рекламните надписи излъчват изисканост и престиж. Като модерна клиника, предлагаща висококачествени услуги, обемните букви от неръждавейка паснаха идеално като нейна външна реклама.


Клиент: Дентална клиника Sclinic


Дата: Януари 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Хасково


Надписът Sclinic е изпълнен от инокс, който е боядисан прахово в цвят черен мат. Същата техника сме използвали и при по-малкия надпис – Esthetic Dentistry и тънките линии, както и за светещата кутия с името на Dr. Suzan Yilmaz. Всички тези елементи от логото са монтирани с отстояние от фасадата на сградата – обемни букви с дистанционери, което е ключово изискване за да се получи задно осветяване.

Рекламни букви с ефектно ореолно сияние

В кутията от неръждавейка са вградени релефни букви от 10 мм прозрачен и 5мм бял плекисглас, които също са светещи. А самата кутия (табела) свети контражурно назад, както светят и буквите Sclinic. Само най-фините букви, по средата на логото, не са осветени, но ореолното сияние от тези над и под тях ги прави четими през нощта и създава илюзия, че са светещи букви. Използвахме LED модули на една от най-престижните компании в индустрията – G.O.Q. LED. С тях рекламните букви за клиниката се получват 3 години гаранция и минимум още толкова безпроблемна работа.