Комплекс Етрополия се намира в полите на Стара планина и успешно комбинира в себе си фолклорни традиции с модерна визия. Изискан ресторант, сладкарница и нощен клуб са на разположение на гостите на хотела, а размерите на комплекса го правят подходящ избор за фирмени партита и тиймбилдинг.

Неръждаемите обемните букви в Етрополе красят фасадата на хотелската част, а на входа на ресторанта са поставени по-малки такива, с логото на комплекса.

Обемни букви Етрополе – Хотел Етрополия

Гостите на хотела са посрещнати на входа от реклама със стилното лого на Етрополия. Изработено е от драна неръждавейка, поставено върху основа – табела от еталбонд в дървесна текстура. Основата съчетава в себе си здравината на алуминиевия панел с топлата визия на дървесната шарка. Перфектна комбинация, която дава един устойчив във времето и същевременно естетически продукт.

Буквите от инокс монтирахме на 3 см. отстояние от основата, като те отлично си контрастират с нея. Този ефектен рекламен надпис също така свети, като при това доста интересно. Използваните светодиоди G.O.Q LED са вградени в буквите от неръждавейка и насочват светлината към основата от еталбонд. Получава се красив ореол около логото, с което още на входа клиентите на хотела биват запленени.

Посланието на тази реклама ярко утвърждава статут на по-висок клас хотел. Стилната и атрактивна реклама, която изпълнихме, се вписа във визията на комплекс Етрополия и помогна да изглежда още по-привлекателен за гостите му в Етрополе.


Клиент:  Хотел Етрополия


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Етрополе