Новооткритият дентален център MiG Dent се намира на бул. Копривщица 32. Там може да намерите професионалисти, които да Ви помогнат по най-добрия начин с различни видове услуги. От ръководството на центъра се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама, която да посреща и навигира техните пациенти и посетители.

Обемни букви със страници от алуминий и лице от плексиглас

Обемните букви за MiG Dent са създадени несветещи. Изработихме ги със страници от алуминий и лице от плексиглас опал. За пълното пресъздаване на логото, облепихме буквата М с цветно фолио. Така полученото рекламно изделие ще помогне на денталния център да се утвърди и да стане по-разпознаваем.

Рекламните букви със страници от алуминий са предпочитан вариант що се отнася за покривна или фасадна реклама. Материалът не корозира, което спомага да се запази добър външен вид години наред. По този начин изработени, буквите са здрави и устойчиви на неблагоприятни метеорологични условия като силен дъжд, вятър и сняг.

Освен с високата си трайност, този тип изработка на обемни букви са и с изгодна цена. Първоначалната инвестиция бързо може да се възвърне, тъй като изделието няма нужда от почти никаква поддръжка за поне 8 години.


Клиент:  MiG Dent


Дата:  Януари 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив