СПА хотел Исмена в град Девин предлага на своите гости богато разнообразие от услуги, съчетани с луксозна обстановка. На вниманието на техните клиенти биват предоставени уютни помещения за настаняване, ресторант, детски кът, СПА център с вътрешен басейн с минерална вода, джакузи, зона за релакс и още много други.

От известния комплекс се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантни обемни букви, като нов акцент върху хотела.

Светещи обемни букви от златен инокс за СПА хотел Исмена

Новото бижу, с което СПА хотел Исмена се сдоби са светещи лого и обемни букви от инокс. Изделията са фино изработени с голяма прецизност и внимание. Монтирани са на разстояние от основата, за да се постигне и така ефектното и привличащо погледите контражурно осветяване. То създава ореолно светене, което е от най-изисканите светещи визии.

Създайте неповторимо първо впечатление

С обемни букви със задно осветяване получавате рекламен вид, който успешно засвидетелства престиж. Този вид луксозни изделия спомагат всеки бранд да затвърди присъствието си в очите на клиенти и конкуренти. Подходящи са за всякакъв тип имиджова реклама.

Друго тяхно основно предимство е и, че остават непроменени години наред. Това спестява средства за поддръжка и подсигурява надеждна и красива реклама в дългосрочен план.


Клиент: СПА хотел Исмена


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: Девин