За всички любители на пицата, Pizza Odeon Ви приветства с неустоими изкушения. Новооткритата пицария се намира на ул. Цар Симеон 35 в град Пловдив. Там ще имате възможността да се насладите на вкусни предложения и първокласно обслужване.

От ръководството на ресторанта се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна и тематична външна реклама.

Обемни букви и лого от плексиглас Pizza Odeon

Рекламното изделие за Pizza Odeon бе изработено с лице и страници от плексиглас. Този материал е един от предпочитаните що се отнася до обемни букви, заради елегантния си вид и изгодна цена. Със своите специфични характеристики и свойства, буквите от плексиглас привличат вниманието с гланц, гладкост и възможност за оформяне на фини детайли.

Рекламата бе осветена с висококачествени светодиодни модули на един от лидерите на пазара – G.O.Q LED. Като доказан производител, компанията предлага надеждни, трайни и безопасни LED модули с вграден чип на Samsung. Те са подходящи за всякакъв тип изделия като табели и букви.

Външна реклама за добър старт

За да направите задание за проект по външна реклама е нужно да отговорите само на три въпроса: Kъде ще се монтира?, Kакво послание ще носи?, Kакви са размерите?

За всичко останало ще се погрижи нашият екип от професионалисти, който е тясно специализиран в проектирането и изработката на реклами, според желанията и нуждите на клиента. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни позволява всеки път да създаваме атрактивен дизайн с отлична функционалност на изработените от нас рекламни изделия.


Клиент: Pizza Odeon


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив