Хотел Диамант е разположен в центъра на най-големият летен курорт в България – Слънчев бряг. Категоризиран е с четири звезди и се намира на 250м от пясъчната ивица. Известният комплекс разполага с кафетерия и лоби бар, открит басейн с детска част, магазин, фризьорски салон, медицински кабинет и модерно обзаведен SPA център.

От ръководството на хотела довериха проекта по външна реклама на Рекламна агенция Медия Дизайн. Като част от изделията, които нашият екип изработи са тези елегантни интериорни обемни букви и лого.

Елегантни обемни букви и лого от инокс за хотел Диамант

За хотел Диамант изработихме елегантни интериорни обемни букви от инокс и лого тип „сандвич“. За създаването на логото използвахме 10мм прозрачен плексиглас, както и два вида неръждавейкаогледална и с драскан ефект. Целта бе да пресъздадем автентичната и запомняща се визия на истински диамант.

Инсталирани с помощта на дистанционери, изделията са изнесени напред от стената, като това придава допълнително дълбочина. Полученият финален вид привлича вниманието със своя блясък.

Привлечете погледите с атрактивна реклама

Едно от най-популярните средства за външна реклама, което да насочва погледите върху Вашия бизнес е именно изработка на обемни букви. Изработват се светещи или несветещи, като могат да се поставят както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства в градска среда.

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изпълнение на такъв тип проекти, като квалифицираният ни екип изпипва докрай дори най-дребните детайли. Уверени в качеството на производство и монтаж, даваме между 3 и 5 години пълна гаранция на произведените от нас обемни букви.


Клиент: Хотел Диамант


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг