Gelato & Latte са популярни със своя стремеж да създават качествени и вкусни продукти, като в същото време стимулират опазването на околната среда. Заведението е член на Associazione Italiana Gelatieri и е класирано в 20-те най-добри места за сладолед в света и в 50-те най-добри в Европа.

От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещ обемен надпис и лого.

Обемни букви и лого от плексиглас за Gelato & Latte

Изработката на обемни букви от плексиглас е много популярна, заради добрия им външен вид и изгодната цена. Върху лицето на светещите изделия за Gelato & Latte е апликирано 3М транслуцентно фолио за печат. За осветяването на обемните букви са използвани висококачествени LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Те са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство практически удължава живота на светещата реклама. В резултат, визията на рекламата отлично представя духа на заведението и привлича нови посетители.

Ефектна реклама за Вашия бизнес

Обемните букви са едни от най-атрактивните продукти за външна реклама и впечатляват с дизайн, изработка и изящество. Могат да бъдат поставени както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства в градска среда.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемните букви.


Клиент:  Gelato & Latte


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: София