SiteGround е компания за уеб хостинг, основана през 2004 г. в София, България. От януари 2020 г. те предоставят хостинг за около 2 000 000 домейни по целия свят. Компанията осигурява споделен хостинг, облачен хостинг, корпоративни решения, хостинг по имейл и регистрация на домейн. Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни за SiteGround обемни букви ден и нощ както за офиса им в град Пловдив, така и още два надписа за София.

Светещи обемни букви – SiteGround, София

Обемните букви за SiteGround са изработени по алуминиева система с Алурапид. Имат за лице плексиглас и страници от алуминий. Така създадени, рекламните изделия са здрави и устойчиви на вятър, дъжд и сняг. Това ги прави отличен избор за покривна реклама. Освен това алуминият не корозира, а това от своя страна гарантира рекламата да запази отличния си външен вид години наред.

За осветяването се доверихме на LED модули от корейската компания G.O.Q LED. Техните явни предимства са, че са доказано безопасни, трайни и икономични. А, за да се постигне желаният визуален ефект, върху лицето на обемните букви е облепено фолио 3М Day/Night film – ден и нощ фолио. Върху зелените елементи на логото на SiteGround е залепено транслуцентно фолио на 3M, което гарантира отлично светене. По този начин през деня буквите изглеждат черни, а вечер светят ярко в бяла светлина.

Обемни букви за атрактивна реклама

Едни от най-атрактивните средства за външна реклама са обемните букви. Подходящо изпълнени и изработени, те впечатляват с дизайн и елегантност. Рекламна агенция Медия Дизайн може да ги създаде светещи или несветещи, подходящи както за интериор, така и върху фасади или открити пространства. Най-големите им предимства са: грабващата визияиздръжливост на атмосферни условия, както и дългият живот.


Клиент:  SiteGround


Дата:  Август 2019


Гаранция:  3 години


Град:  София