„Кастел Карлово” АД е компания с над 25-годишна история с предмет на дейност: търговия с търкалящи лагери, абразиви и диамантени инструменти, ремъци, стоманени въжета, вериги, сапани и товарозахватни аксесоари. От ръководството на фирмата се обърнаха към нас за изработката на обемни букви в базата им в Карлово.

Фирмена сграда със сияещи букви – Кастел Карлово

Върху фасадата на водещата компания за търговия с лагери Кастел Карлово АД, монтирахме светещи обемни букви, изработени с лице и страници от бял плексиглас. Този материал е често предпочитан от клиентите, заради добрия му външен вид и изгодна цена. Освен това позволява да се оформят по-фини детайли и излежда елегантно.

Рекламните обемни букви Карлово от плексиглас светят с бяла светлина, благодарение на светодиодите G.O.Q. LED, които осигуряват равномерно разпръскване на светлината. Рекламна агенция Медия Дизайн залага на новите енергоспестяващи технологии за осветление на светещи реклами. Използваме диодите с най-добро съотношение между цена и качество.

Създайте запомняща се рекламна визия

Чрез обемни букви, лесно може да привлечете вниманието на потребителите. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни възможности за тяхното изпълнение. Със специална система от Алурапид, или плексиглас, вградени или релефни, нашият екип ще изработи рекламните букви така, че да презентират Вашия бизнес елегантно и ефективно.


Клиент: Кастел Карлово АД


Дата:  Декември 2015


Гаранция: 3 години


Град: Карлово