Медицински център Д-р Людмил Димитров – LMC в град Пловдив е специализиран в диагностика и лечение на дискови хернии и заболявания на опорно-двигателния апарат. Екипът от специалисти разработва специален комплекс оздравителни програми, съчетаващи най-новото съвременно и алтернативно лечение.

От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви от инокс за фасадата на медицинския център.

Обемни букви от неръждаема стомана за Медицински център Д-р Людмил Димитров

За Медицински център Д-р Людмил Димитров, нашият екип създаде и инсталира букви и лого от неръждавейка директно на фасадата на обекта. Обемните букви от инокс са отлично решение за имиджова реклама и са подходящи за всякакъв тип бизнес.

Материалът е гъвкав и позволява изпълнението на рекламни изделия и в по-необичайни форми. Стилни и привличащи вниманието, не могат да бъдат подминати.

Реклама, с която да се представите пред света

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в областта на външната реклама. Специализирани сме в редица основни направления като изработка на табели и обемни букви, производство на тотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио. Работим единствено с висок клас материали, което ни прави уверени да даваме от 2 до 5 години гаранция на рекламните изделия.


Клиент: Медицински център Д-р Людмил Димитров


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив