Angeli Gold се намира в град Карлово. Бижутерията предлага изкупуване, обмяна и ремонт на златни бижута, като вътре може да намерите и изделия от сребро. От ръководството на магазина се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна и представителна реклама.

Светещи обемни букви от инокс за бижутерия Angeli Gold, Карлово

Обемните букви Angeli Gold са изработени от златна огледална неръждавейка. Те светят контражурно, благодарение на дистанционерите, с които са монтирани. Изнесени напред, светлината се разпръсква и създава ефектно ореолно светене. Буквите „Бижутерия“ и декорацията под тях са вградени в основата от Еталбонд. Направени са тип сандвич – с основа от прозрачен плексиглас и лице от златна неръждавейка.

Нашият екип използва трайни и качествени LED модули G.O.Q LED за осветяването на рекламното изделие. По този начин сме сигурни, че независимо от часа, Angeli Gold ще приветства минувачите.

Луксозна реклама, която привлича погледите

Създаването на рекламен облик чрез изработка на обемни букви е популярна практика. Такъв тип букви от инокс са изключително подходящи за създаването на ефектна и запомняща се реклама. В допълнение, имат дълъг експлоатационен живот и могат да останат непроменени над 10 години. А луксозната им визия би помогнала на всеки фирмен имидж да се утвърди в очите на клиентите.


Клиент: Angeli Gold


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Карлово