Астроида ООД е специализирана в производството на блокове и елементи за хидравлични изделия. Продукцията на компанията има утвърдено присъствие на европейския пазар: Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, и извън Европа – Израел и Турция.

За създаването на стилна реклама за тяхната производствена база в град Панагюрище, от фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Обемни букви от коматекс за Астроида, Панагюрище

Обемни букви Панагюрище за Астроида са изработени от коматекс – разпенено ПВЦ, и боядисано с акрилна боя в желания цвят. Материалът е лек, обработва се лесно и е с добра устойчивост на киселини и основи, вода и атмосферни въздействия. „Разпенената“ структура на PVC листовете осигурява по-ниска плътност, а лекотата на буквите от коматекс значително улеснява монтажа.

Защо обемни букви от Рекламна агенция Медия Дизайн?

Нашият над 25-годишен опит в изработката на всякакъв вид изделия за външна реклама ни прави уверени да приемаме нови предизвикателства. Що се отнася до обемни букви, реализираме ги светещи или несветещи, а материалите, от които може да избирате Ви дават богато разнообразие. Квалифицираният ни екип ще проектира, изработи и инсталира желаните от Вас изделия, като се увери, че те ще Ви служат за дълги години напред.


Клиент: Астроида ООД


Дата: Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище