Еридан-М е производител на щори, PVC и алуминиева дограма. В каталозите им може да намерите всичко нужно за обзавеждане на прозорци – от дограма до всички видове щори или пердета. От компанията се свързаха с Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и инсталацията на обемни букви от плексиглас за фасадата на техния шоурум.

Светещи обемни букви от плексиглас за Еридан-М

За Еридан-М, Рекламна агенция Медия Дизайн изработи обемни букви от плексиглас в два цвята – черно и червено. На входа монтирахме здрави метални държачи, за които захванахме голям надпис „Еридан“ и фирменото лого. На съседна стена инсталирахме надписите „Щори, Завеси, Дограми“, отново използвайки метална конструкция.

За осветлението на обемните букви използвахме светодиоди от доказания корейски производител G.O.Q LED. Тези модули са доказано трайни, безопасни и много по-икономични в сравнение с обикновените луминесцентни лампи.

Полученото рекламно изделие привлича вниманието на минувачите и краси фасадата на обекта.

Защо от плексиглас?

Обемните букви от плексиглас са масов и предпочитан избор както за вътрешна, така и за външна реклама. Материалът позволява създаването на фини детайли и впечатлява със своята гладкост и блясък. Елегантният им вид не може да бъде подминат. Грабващи вниманието, те поставят отличен акцент върху всеки бизнес.


Клиент:  Еридан-М


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив