Ресторантски комплекс „Руски клуб“ се намира в центъра на град Пловдив. За удобство на техните гости, на разположение е рум сервиз, който работи 24 часа в денонощието, както и интернет достъп. Ресторантският комплекс разполага с 2 апартамента с джакузита и двойни стаи. Помещенията са уютни и луксозно обзаведени. Избирайки Комплекс Руски клуб, можете да разчитате, че ще се погрижат да превърнат Вашия престой в едно неповторимо изживяване.

Светещи обемни букви от плексиглас

Обемните букви от плексиглас са популярен и предпочитан избор за рекламни изделия. Освен, че са красиви и подхождат на всеки бизнес, те също така са и изключително изгодни. Препоръчваме ги когато е нужно да се изработят обемни букви с размери под 80 см, защото материалът е гъвкав и позволява пресъздаването на фини детайли.

За Комплекс Руски клуб облепихме лицата на буквите с фолио, като за пореден път се доверихме на американския лидер 3M. За осветяването на обемните букви се доверихме на доказаната корейска компания G.O.Q LED. Използвахме LED модули, с които постигнахме този грабващ окото ефект.

Доверете се на опитните ни професионалисти

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемните букви. Нашите професионалисти се грижат всяко изделие да бъде изпипано до най-малкия детайл.


Клиент: Комплекс Руски клуб


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив