Хидро-Хикс България е основана през 1991 г. в град Пловдив. Дейността на компанията е насочена в производство, внос и доставка на химикали за обработка на вода, както и поддръжка. Фирмата разполага с екип от специалисти, на разположение за технически консултаци и възникнали въпроси.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на несветеща реклама за производствената им база на ул. “Коматевско шосе” 168 Г в Пловдив.

Несветещи обемни букви от плексиглас за Хидро-Хикс-България

Обемните букви на фасадата на Хидро-Хикс-България са изработени от висок клас плексиглас в два цвята. Благодарение на гъвкавостта и свойствата на материала е пресъздадено и логото на компанията. Този вид обемни букви от плексиглас са едни от най-масово разпространените рекламни букви. Често се избират заради отличния си външен вид и цена.

Елегантна рекламна визия за всеки обект

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемни букви и табели. Екипът ни от опитни професионалисти има дълъг стаж в производството на трайни, издържливи и впечатляващи изделия. А те от своя страна ще Ви помогнат да отличите своя бизнес от конкуренцията.


Клиент:  Хидро-Хикс-България


Дата:  юли 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив