В avtogumi.bg ще намерите максимално ниски цени и пълна гама от марки, модели и размери от водещите световни производители на автомобилни гуми. Фирмата е първата в България от 2008 г. насам, която предлага услугата мобилен монтаж и баланс на гуми на адрес на клиента.

От Avtogumi.bg се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща реклама за техен обект в град Пловдив.

Светещи обемни букви от плексиглас за Avtogumi.bg, Пловдив

Рекламните изделия за Премиум сервиз Avtogumi бяха изработени с лице от плексиглас и страници от алуминий. Нашият екип ги монтира директно на фасадата на обекта. Погрижихме се външната реклама на базата да се отличава и забелязва отдалеч.

За осветяването на обемните букви са използвани висок клас LED модули G.O.Q LED. Гарантирано безопасни и енергоспестяващи, светодиодите на корейската компания Ви предоставят отлична комбинация между качество и цена.

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на рекламните изделия. Нашият над 25-годишен опит в областта на външната реклама ни дава възможността да създаваме трайни и елегантни реклами, които да презентират Вашия бизнес по най-добрия и ефективен за Вас начин.


Клиент: Avtogumi.bg


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив