Светещи обемни букви от плексиглас за Bar Lucifer, Пловдив

Lucifer – bar & shisha се намира на бул. „Цариградско шосе“ номер 6, Пловдив. Наред със свежи напитки и апетитна кухня, там любителите на наргилетата могат да се насладят на богато разнообразие от аромати и вкусове. От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама.

Светещи обемни букви от плексиглас Bar Lucifer

Нашият екип изработи за бар Луцифер елегантни светещи обемни букви от плексиглас, като съвсем тематично за заведението, за лицето им бе избран ярко червен цвят. Материалът е често предпочитан от клиентите, благодарение на своя блясък. Позволява изработката на фини детайли и аткрактивна визия. Осветени са със светодиоди от корейския производител G.O.Q LED, което гарантира допълнителна трайност в живота на рекламата.

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC и плексиглас работилница, в която се извършва целият процес по производството на обемни букви. Дългогодишните ни професионалисти изпипват детайлите докрай, като създават забелязваща се и представителна реклама за Вашия бизнес. Реализират се проекти за традиционна или по-специфична външна реклама, изцяло според желанията и целите на конкретния клиент.


Клиент:  Bar Lucifer


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив