През годините Верди се превърна в символ на традиционната италианска кухня. Те предлагат богато и разнообразно меню с италиански специалитети – свежи пици, паста, лазаня, салати, десерти, предястия. В пицарии Верди имате възможността да се докоснате до традициите на Италия и неповторимия вкус на техните ястия.

Елегантна светеща реклама за пицарии Верди

За един от обектите на пицарии Верди в Стара Загора, изработихме светещи обемни букви от плексиглас в зелен и червен цвят. Рекламното изделие е засветено с висококачествени светодиодни модули G.O.Q. LED. Те са трайни и светят равномерно, което създава магнетична и привличаща визия. Върху страниците на буквите е поставено специално 3M блокаут фолио, благодарение на което буквите „пицарии Верди“ светят само напред.

Ефектна реклама с обемни букви

Както тези на пицарии Верди, така и обемни букви Стара Загора са отличен пример за това каква разлика могат да направят за Вашия бизнес такъв тип рекламни изделия. Нека Ви помогнем да се откроите! Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в областта на външната реклама. Имаме възможност да проектираме и реализираме Вашата мечтана рекламна визия.


Клиент:  Пицарии Верди


Дата:  Май 2012


Гаранция: 3 години


Град: Стара Загора