Пиано бар NOTI е изискано и стилно заведение, намиращо се на нашето Черноморие, точно до пристанището на курорта Свети Влас. Елегантност, хубава музика, забава и различни известни изпълнители – така бихме описали една вечер, прекарана там.

Перфектният акцент към съвременната и модерна цялостна обстановка на заведението, се забелязва още от самия му вход, преди да се качите по стълбите.

Светещо рекламно изделие – иноксови обемни букви в Свети Влас

Подчертаващи изтънчеността на това място, обемните букви от инокс са свидетелство за престижа на пиано бар NOTI.

Използвахме бял и черен плексиглас за основа на рекламните букви, а за лицето им – неръждаема ламарина (инокс). Този материал е гъвкав и позволява изпълнение на по-нестандартни форми на буквите. Те са излети като по шаблон. Дизайнът им е семпъл, но иноксът пречупва светлината в блестящи нюанси, което прави буквите да изглеждат по-лъскави и атрактивни.

Ювелирното изпълнение на това рекламно изделие съчетава прецизност, усет и майсторлък. Всеки детайл от обемни букви Свети Влас, за пиано бара, е изпипан фино, от начало до край, с огромен нюх и професионална преценка.

С помощта на дистанционери, осъществихме изнесения монтаж на буквите. Нестандартна и интересна беше идеята на клиента – те да се монтират на масивен блок от монолитен гранит.
Изработихме и две снап рамки с изчистен дизайн, които заедно с буквите, монтирахме към него. Това позволява на пиано бар NOTI да представя по най-добрия начин своята информация за предстоящите събития в заведението. Така изработено рекламното творение няма как да остане незабелязано.

Ореолен ефект на светене на обемните букви

Изпълнените обемни букви в Свети Влас, за бар NOTI, са със задно осветяване. Тъй като те са изнесени напред с дистационери, светят контражурно. Светлината пада назад, така че около буквите се получава ефектно ореолно сияние. За осветяването им използвахме качествените светодиоди на G.O.Q LED.

Проектът е изпълнен през 2013 година, но обемните букви Noti Piano Bar и до ден днешен изглеждат все така непокътнати. Атмосферните условия по Черноморието, не са им повлияли по никакъв начин. Стилната имиджова реклама на актуалното заведение продължава да привлича вниманието на клиентите.


Клиент:  Пиано бар Noti


Дата:  Април 2013


Гаранция: 3 години


Град: Свети Влас