Пленяващи обемни букви с динамично светене за магазин Вис Виталис

Светещи обемни букви от плексиглас, осветени със светодиоди за магазин Вис Виталис на бул. Симеоновско шосе, София. Декоративното облаче около обемните букви е с вградена динамично светеща програма, която е с много атрактивен ефект. Различните цветни сегменти светят редувайки се, което силно привлича вниманието на клиентите. За обект, разположен на булевард с толкова динамично движение на автомобилите, тази външна реклама е точно попадение. Ярките контрастни цветове и светлина спомагат за забелязването на Вис Виталис, дори в забързания ритъм в тази част на столицата.

Информационна табела за допълнение

Допълнителен рекламен елемент на фасадата на сградата е несветещата табела с винил с ясно рекламно послание и адрес на интернет сайта на Вис Виталис. Конструкцията на табелата е от алуминиеви профили, а лицето от винил с идеален пълноцветен печат. Системата от алуминий е добро решение, тъй като информационната табела е предназначена да се гледа не само отдалече, а и отблизо. С тези профили тя изглежда елегантно и стилно. Освен това тази система е качествена и с гаранция за трайност години напред, без да е необходима никаква поддръжка.

Едновременно икономична и атрактивна реклама

Осветяването на рекламни табели и обемни букви със светодиоди е възможно най-икономичната съвременна технология. Светодиодното осветление е отличен начин да се изпълнят обемни букви, без значение какви са техните размери. Диодите много лесно се монтират в телата на буквите, докато луминесцентното осветление е почти невъзможно да се използва. G.O.Q. LED осветлението пести електричество и поне 8 пъти намаля сметките за ток.


Клиент:  Вис Виталис


Дата:  Октомври 2010


Гаранция: 3 години


Град: София