Don Antonio е ново заведение в града под тепетата, което ще очарова своите клиенти с неустоими сладки и солени домашно приготвени изкушения. Намира се на ул. Капитан Райчо 23, и елегантната реклама, която създадохме за заведението, ще Ви ориентира успешно.

Обемни букви букви от плексиглас Don Antonio

Рекламното изделие за Don Antonio бе изработено от плексиглас и облепено с фолио. Материалът се от клиентите най-често заради добрия външен вид и изгодната цена. Отлично решение при размери по-малки от 80 см.

Специфичното е, че буквите бяха монтирани директно към стената. Това в конкретния случай създава една забележителна визия, в синхрон с мраморната основа. Нашият екип ги инсталира благодарение на много здрави и трайни двойнолепящи листове на 3M. Това гарантира безпроблемна експлоатация в дългосрочен план.

Поставете акцент върху своя бранд

С обемни букви имате възможността да се представите пред своите клиенти и да затвърдите имиджа си сред конкуренцията. Една елегантна и луксозна рекламна визия създава доверие и печели уважение. Вашата реклама може да бъде Ваша визитна картичка.

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25-годишен опит в областта на външната реклама. Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент и създаваме ексклузивно за неговия бизнес реклама, която да служи по най-добрия начин. В допълнение, работим единствено с висококачествени материали, които гарантират спокойствие и дълъг живот на изделията.


Клиент: Don Antonio


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив