Filstar Pro е компания, която още от 1992 година не спира да се разраства като стъпва все по-убедително на пазара. Фирмата предлага богато разнообразие от въдици, макари, куки, изкуствени примамки, плувки, кутии, калъфи, столове, инструменти и още много други аксесоари. Също така имат своя вече наложена собствена гама захранки FilStar.

Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви за техен обект в град Пловдив.

Ефектна и трайна покривна реклама за FilStar Pro

За рекламното изделие на Filstar Pro използвахме утвърдената и доказана във времето система за обемни букви за покривни инсталации. Лицето е от плексиглас, като то бе облепено с избрани от компанията цветове фолио, а страниците на буквите са изработени от алуминий.

Такъв тип букви са изключително устойчиви към неблагоприятни атмосферни условия. Главно тяхно предимство е, че запазват добрия си външен вид години наред, благодарение на алуминият, който не корозира.

Обемни букви с впечатляващ дизайн

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години в областта на външната реклама, като това включва и изработката на обемни букви. Натрупаният опит и екипът ни от перфекционисти са движещата сила за създаването на запомнящи се и трайни рекламни изделия. Независимо дали става въпрос за светеща или несветеща реклама, ние ще се постараем да презентираме Вашия бизнес по най-добрия начин.


Клиент: FilStar Pro


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив