Флоринус Холдинг е инвестиционна компания с офиси в четири европейски държави – Литва, Латвия, Полша и България. Основните дейности, които извършва са търговия с благородни метали, обмяна на валута, търговия с колекционерски и инвестиционни монети, диаманти и сейфове, парични и банкови операции.

От представителния офис в град Пловдив – Florinus.bg ни потърсиха за изработка на външна и интериорна реклама. Брандирахме обекта с ефектни светещи реклами, за да се открои и да привлича внимание.

Светещи букви от плексиглас върху основа от еталбонд за рекламата на фасадата

Над входа на магазина сме поставили елегантна табела от черен еталбонд, върху която е монтиран надписът с името Florinus.bg и атрактивното лого на компанията. Белите обемни букви и лого са изработени от плексиглас и изпъкват върху черната основа на рекламата. На логото е апликирано и висок клас фолио за светлинни ефекти, за да се получи желания начин на светене.

Под тях, с по-дребен шрифт, са изписани ключовите услуги, изпълнени като вградени букви от 10мм плексиглас опал. За осветяването на всички обемни букви е използвано висококачествено LED осветление за дълготрайност и безопасност на рекламите.

Златни букви за интериора паснаха на имиджа и дейността на Florinus.bg

В търговския обект инсталирахме и светеща интериорна реклама, която представлява обемни букви от златен инокс с контражурно светене. Логото и буквите са поставени на една от стените с дистанционери за ефект на светене „ореол“. LED осветлението на рекламата е с мека и топла светлина, която облива буквите и ги превръща в сияйно бижу.

Букви със задно осветяване като тези на Florinus.bg създават завършеност на интериора и добавят престиж към компанията. Представителният им външен вид, устойчивост и здравина ги превръщат в незаменим акцент от интериора на всякакъв тип обекти.


Клиент: Florinus.bg


Дата:  Юли 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Видео: