Honda e световноизвестна и призната марка производител на автомобили, мотоциклети, ATV, и друга транспортна техника. Като един от лидерите в индустрията, марката предоставя продукти с високо качество, снабдени с най-новите технологии за комфорт, сигурност и удобство по време на път.

Представителството на HONDA в България се обърна към нас за изработка на нова външна реклама за централата на бул. „България“ 111 в град София.

Светещи обмени букви HONDA представят марката от птичи поглед

Изпълнихме проекта за създаване на светеща реклама, като използвахме системата за рекламни букви с алуминиеви страници и лице плексиглас. Този вид обемни букви са предназначени да устоят на неблагоприятното въздействие на атмосферните условия на високи сгради и труднодостъпни места – вятър, студ и жега, дъждове. Затова те са идеално решение за покривни инсталации, отличавайки се с дълготрайност и перфектен вид. Вграденото висококачествено LED осветление на корейската компания G.O.Q. LED, от своя страна също допринася за дългия и безпроблемен експлоатационен живот.

Светещите букви за HONDA, реализирани чрез тази технология, ще красят сградата години наред, без да се налага никаква поддръжка. Те се покриват от 3 години гаранция и поне още толкова ще работят безаварийно.


Клиент: Бултрако Моторс АД


Дата: Май 2023 


Гаранция: 3 години


Град: София