Обемни букви Kryolan и лого със светодиоди, София

Светещи обемни букви със страници от бял и лице от син плексиглас, монтирани върху основа от еталбонд, са изработени за магазин за професионални гримове Kryolan, град София. Буквите са осветени със светодиоди G.O.Q. LED, които излъчват силна светлина, така че магазинът се забелязва отдалече. Изпъкналите надпис и лого са много ефектни, лицата светят синьо, а страниците в бяло, като ореол около буквите. Едновременно семпли и елегантни, обемни букви Kryolan правят отлично впечатление на клиентите. Те предизвикват любопитство, особено при дамите, да влязат и да разгледат предлаганите от магазина продукти.

Светещите букви от плексиглас са монтирани на облицовка от еталбонд с която се скрива старата фасада и най-вече . Така магазинът се отличава сред останалите на улицата.

Ефектни обемни букви за открояване на магазина

Светлинната реклама е подходяща за брандиране на търговски марки. Тя не остава незабелязана от клиентите, спомага за налагане на марката на пазара и за увеличаване на доверието към бранда. В конкретния случай, обемни букви за магазин Kryolan в София имат още едно предимство – отличават обекта от останалите.


Клиент:  Kryolan


Дата:  Декември 2011


Гаранция: 3 години


Град: София