Santé SPA Hotel разполага с 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център и различни заведения, с които да се потопите в 5-звездно релаксиращо преживяване. Още от влизането ще попаднете в уютен лоби бар с приятна атмосфера както за бизнес, така и за развлекателни срещи. 

От ръководството Spa Hotel Santé се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на хотела. Част от изделията, които създадохме за тях са и интериорни обемни букви Lobby Bar.

Интериорни обемни букви Lobby Bar

Обемните букви Lobby Bar са изработени от мед. Монтирани са изнесени напред от стената чрез дистанционери, за да се създаде синхрон между всички останали обозначени части на хотела. По този начин се създава по-масивен и обемен вид. Изработени с внимание и към най-малките детайли, триизмерните обемни букви създават отлично първо впечатление и утвърждават имиджа на хотела.

Контражурно осветяване

При изделия със задно осветяване се поставя още по-елегантен и въздействащ акцент върху интериора. Обемните букви със задно осветяване са познати още под името светещи назад букви, ореолно осветени букви, амбиентно светещи букви. Могат да се използват като външна реклама, така и за интериорна реклама за хотели, магазини, банки, клиники, заведения, офис и административни сгради и други.


Клиент:  Santé SPA Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград