Santé SPA Hotel дава възможност на своите гости да се насладят на пълноценна почивка с 5-звездно изживяване. Хотелът разполага с 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център и различни заведения, които да разнообразят Вашия престой.

От ръководството Spa Hotel Santé се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на сградата. Част от изделията, които нашият екип изработи за тях са и медни букви със задно осветяване за обозначаване на СПА центъра.

Интериорни обемни букви SPA CENTER

На входа на СПА центъра в хотел Santé ще Ви посрещнат елегантни светещи обемни букви. Изработени са от чиста мед, за да бъдат в синхрон с цялостното брандиране на сградата. Буквите са изнесени напред от основата чрез дистанционери, за да се получи още по-обемен и масивен вид.

Изделията са със задно осветяване, като по този начин се поставя още по-елегантен акцент върху интериора. Обемните букви със задно осветяване са отлично решение за имиджова реклама. А използваните висок клас светодиоди с чип на Samsung – G.O.Q LED са гарантирано безопасни и трайни.

Високо качество, презентиращо Вашия хотел

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит при извършването на цялостно брандиране на хотели. Нашият екип създава рекламни изделия, които придават елегантност, изцяло съобразени с утвърдените фирмени стандарти на хотела. В основата на нашия успех са висококачествените материали и професионална работилница, с които разполагаме. Това ни дава нужната увереност да създаваме изделия, които никой друг не успява.


Клиент:  SPA Hotel Santé


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград