Верига супермаркети T MARKET ежегодно се разширява и отваря нови физически магазини в малки и големи градове в страната. Повече от 18 години латвийската компания предоставя на своите клиенти качествени продукти на достъпни цени, с обекти в близост до дома и работното място за удобно и практично пазаруване.

Един от последните магазини, които брандирахме с интериорна и външна реклама, е този в град Провадия – обемни букви Провадия за T MARKET. Съвсем скоро почитателите на марката ще могат да го посетят и да се възползват от изгодни предложения за хранителни и други продукти.

Ярки светещи обемни букви в Провадия за T MARKET

Изработихме и инсталирахме два надписа T MARKET като обемни букви от алуминий. Лицата на буквите са от плексиглас с транслуцентно фолио 3M. Основата и страниците са алуминиеви, заради което обемните букви в Провадия са леки и устойчиви. Тази технология на изпълнение се предпочита от Максима България за всички техни магазини, защото е доказала във времето своята трайност, надеждност и издръжливост.

Двата светещи надписа сме монтирали на козирката на магазина централно и странично, като по този начин рекламата се вижда ясно от паркинга и посоката на движение на клиентите. Използвали сме последно поколение светодиодни модули, за да гарантираме ярко и равномерно светене, напълно безопасно и за дълги години.  


Клиент: Максима България – T MARKET


Дата: Август 2023


Гаранция: 3 години


Град: Провадия