С компания за недвижими имоти Bilda Invest работим успешно по проекти за брандиране на фирмения им автопарк. Още един автомобил получи свежа и атрактивна рекламна визия, в съответствие с фирмената идентичност.

Едни от изпълнените ни проекти през последните 2 години са за брандиране на Тойота C-HR и електромобил Нисан с надписи и елементи от висококачествено 3M фолио.

Надписи от фолио за най-новото попълнение в автопарка

Облепихме Peugeot 2008 с рекламни стикери с името, уеб сайта, QR код и фирмените цветове на компанията. Използвахме каст фолио 3M Scotchcal 80 и фолио за цялостно облепяне на коли 3M Car Wrap Film 2080. Комбинацията от тези висококачествени продукти на 3M гарантира дълготрайна визия на брандираните автомобили. Новата серия фолио 3M 2080 е снабдена с иновативни технологии за лесно, качествено и трайно инсталиране дори и върху 3D кривини. Фолиото има допълнителен защитен слой, за да се предпазят гланц цветовете от надраскване по време на апликиране.

За качеството и съвместимостта на използваните 3M материали, Медия Дизайн дава гаранция на всички облепени автомобили.

Отличаващата се и стилна външна реклама за автомобила на Билда Инвест ясно анонсира посланието към клиента. Елегантният автомобил спомага за разпознаваемост на бранда и занапред ще го промотира денонощно.

Предимства на брандираните с фолио превозни средства

Най-голямото предимство на брандирания автопарк е бързата възвръщаемост на инвестицията. Цената варира в диапазон спрямо избора на материали, вид брандиране и инсталация. Вече облепените с реклама на Вашата марка (компания) автомобили, имат за задача 24/7 да представят бизнеса ви пред настоящи и потенциални клиенти. Тази „пътуваща“ и неспираща да „работи“ реклама бързо и многократно възвръща първоначалната ви инвестиция.


Клиент: Bilda Invest недвижими имоти


Дата: Декември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив