Преобразихме един от фирмените автомобили на фирма „Генев – Т.С.” ЕООД, занимаваща се с изграждане на басейни, СПА центрове и други водни съоръжения. С атрактивен дизайн, отразяващ ясно дейността на компанията, направихме автомобила привлекателен за всички, които го виждат в движение или паркирал.

Брандиране с най-доброто фолио за рекламна графика

За осъществяването на този проект за външна реклама, използвахме самозалепващо каст фолио 3M Print Wrap Film IJ280, специализирано за печат. Това е най-доброто на пазара фолио за облепяне на превозни средства с рекламни графики. Предоставя висока производителност и лекота на прилагане. Покрива перфектно дори и най-дълбоките кривини, без повдигане. Системата на лепилния слой 3M Controltac™ позволява многократно репозициониране по време на апликиране, до постигането на желаната визия.

Нашите опитни професионалисти се справиха перфектно с облепянето на автомобила на Genev Pools & SPA, не само заради добрите си умения, а и заради ненадминатите свойства на 3M IJ280. За още по-дълготраен резултат и предпазване на графиката е поставен и съответния ламинат.

Като оторизиран 3М производител, Медия Дизайн може да издава на своите клиенти гаранция за вече облепения автомобил – 3M™ MCS™ Warranty за качество и съвместимост. Тази гаранция е златният стандарт в индутрията – с пълно покритие и без промяна през целия гаранционен срок.


Клиент: Genev Pools & SPA


Дата: Юни 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив