МГ ГРИЙН ООД се намира в град София и е част от Офисите на агентите за недвижими имоти и брокерската индустрия. MG Real Estate предлагат на своите клиенти високо качество на всички предлагани услуги, прозрачност на сделките, ексклузивни условия и улесняване на документалната част.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на ефектна външна реклама чрез облепяне на техни фирмени автомобили с графики.

Облепяне на служебен автомобил за MG Green

Нашият екип извърши облепянето на служебните автомобили с висок клас полимерно фолио 3M Scotchcal 50. То е изключително подходящо за графики върху равните части на превозни средства, несветещи табели, знаци, прозорци и други. Има отлична трайност на открито и закрито. Като специализирано фолио за режещи плотери, то е защитено с 3M MCS Warranty гаранция.

Финалният резултат е елегантен и запомнящ се. В същото време брандираните автомобили на MG Green Real Estate представят фирмата по ясен и конкретен начин.

24-часова реклама за Вашия бизнес

При брандиране на автомобили, Вие получавате мобилна реклама, която Ви презентира денонощно. Доказано е, че този тип инвестиция дава бърза и многократна възвръщаемост във времето, като допълнително спестява други разходи по рекламна дейност.

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове облепяне с графики, изцяло съобразени с Вашите цели, мотиви и бюджет.


Клиент:  MG Green Real Estate


Дата:  Април 2021


Гаранция:  3 години


Град:  София