Nikdoor се довери на Медия Дизайн за облепяне на техен фирмен автомобил с рекламна графика

Фирма „Ник Доор“ е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, за защита на собствеността. Продуктите на фирмата са предпочитани както от корпоративни, така и от частни лица. За да може тяхната фирма да говори сама по себе си за тях и без много усилия да привличат клиенти, те се обърнаха към нас за облепяне на техен фирмен автомобил с рекламна графика.

Качество, което говори само по себе си

Ние работим със самозалепващо фолио и разполагаме с широк асортимент от цветове и текстури за облепяне на коли. Всички проекти са осъществени с продукти на американския лидер , които са създадени специализирани за натоварени външни условия. Също така, системата на фолиото успява да се справи безупречно дори и с най-сложните 3D елементи по автомобилите. 

Направихме логото на фирмата в два цвята – черно и червено, следвайки оригиналните фирмени емблематични цветове. Останалите надписи изпълнихме със същата серия фолио, с което завършихме цялостната визия за автомобила. В наши дни, брандирането на фирмени автомобили е изключително популярна практика на компаниите. Освен достъпен, този метод за реклама спестява допълнителни средства за популяризиране на фирмените услуги.

При облепянето на рекламни графики, задължителен елемент са логото на фирмата, кратко описание на дейността и контактна информация като e-mail адрес или телефони. Също важно е да се създаде атрактивен дизайн със стил и оформление, което отговаря на фирмената визия.


Клиент:  Nikdoor


Дата: февруари 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив