Нолина е компания, създадена през 1997г, като набира популярност със своя нов за българския пазар продукт – PVC ламперия за стени и тавани. Фирмата предлага също голямо разнобразие от външни и вътрешни облицовки, подови настилки и аксесоари за под, первази, профили и довършителни елементи за строителството на цени от производител.

Те се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането с рекламни графики на два служебни буса за Пловдив и София.

Брандиране на фирмен бус Nolina

За да създаде атрактивна рекламна визия за автомобилите на Nolina, нашият екип за пореден път използва материали от най-реномирания производител в бранша – 3M. Надписите са изпълнени от фолио серия Scotchcal 50 – предназначено за равни и повърхности с леки кривини. За изображенията е използвано фолио за широкоформатен печат 3M Scotchcal IJ40 със съответния ламинат, което е също устойчив и качествен вариант за външна реклама като графики на автомобили.

Мобилна реклама за Вашия бизнес

При брандиране на автомобили, създавате мобилна реклама на Вашия бизнес, която не спира да „говори“ за Вас денонощно. По този начин си възвръщате напълно вложената инвестиция и дори пестите от допълнителна реклама за вбъдеще. Изгодно и бързо може да превърнете своя бранд в разпознаваем за потребителите.


Клиент: Nolina


Дата:  Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив