St-impex e фирма, чиято основна дейност е осъществяване на ди­рек­тен, регулярен внос и търговия с богата гама от арматура и фитинги предимно от неръждаема стоманa 304L и 316L. От компанията повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн брандирането на техен службен автомобил.

Облепяне на службен автомобил с рекламни графики за St-impex, Пловдив

За създаването на рекламните графики използвахме материали от доказаната американска компания – 3M. Ефектната и привличаща внимание визия на автомобила на St-impex бе постигната със самозалепващо фолио за дигитален печат 3М IJ180 и защитен ламинат 3М 8520.

При брандиране на автомобили, шансът Вашия бизнес да бъде забелязан от повече хора, драстично се увеличава. В същото време инвестицията я правите веднъж, а след това се възползвате от надеждна и 24-часова реклама.

Неограничени възможности за външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в областта на външната реклама. Специализирани сме в изработка на светещи и несветещи табели и обемни букви, производство на тотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио.

Разполагаме с нужните знания да изпълняваме и по-комплексни и специфични поръчки, тъй като залагаме на висококачествени материали и сме сигурни в произведените от нас рекламни изделия.


Клиент: ЕС ТИ ИМПЕКС ЕООД


Дата:  Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив