Номера за врати от плексиглас за Хотел Сезони, Цигов Чарк

Хотел Сезони се намира в сърцето на Родопите, на брега на язовир Батак, в изящният планински курорт – Цигов чарк. Хотелът предлага и спа комплекс, за да може след ден прекаран в българското летовище, да разпуснете както подобава. Всяка стая в хотела има тераса с панорамен изглед към язовир Батак. В ресторанта пък, предлагат отбрани български вина, като могат да бъдат организирани и дегустации, международна и българска кухня.

Правилна визуална комуникация и интериорни табели

Интериорните табели за врати на хотел са много подходящи за обозначаване на различни помещения и номер на стаи. Хотелски табели например, създават правилна визуална комуникация между вашите клиенти и посетители. За хотел Сезони в Цигов Чарк брандирахме интериора им с плексигласови табели за врати.

Ефектни интериорни решения за всеки бизнес

Следвайки изискванията от хотела, успяхме да изпълним проекта за обозначение на стаите, по техен индивидуален проект, който отговаря на интериора им. Това е правилно, защото придават елегантен завършен вид и създават усещане за уют и комфорт. Точно това, което търси всеки комплекс за отдих и почивка. Естетичния вид и елегантност, съчетаващи лесната и подобрена визуална комуникация помагат на клиентите и посетителите да намерят лесно своите стаи и помещения, като ги ориентират по-лесно и по-бързо.


Клиент:  Хотел Сезони


Местоположение: Цигов Чарк