Открояваща се златна реклама и представяне на хотел Barceló

Ръководството на хотела се обърна към рекламна агенция Медия Дизайн за проектирането на позлатени светещи букви за комплекс Royal Beach Barcelo – Слънчев бряг.

Комплекс Барсело Роял Бийч е разположен в сърцето на Слънчев бряг и е идеален за отдих и развлечения. Близо е до центъра на града и това го прави атрактивно място за почивка. Посетителите на хотела могат да се възползват от тур из известните забележителности на града като например Църква Св. Богородица Милостива и Археологически музей. От хотела се обърнаха към нас за външна реклама. За да можем да представим уютния комплекс подобаващо, произведохме позлатени обемни букви в Слънчев бряг.

Комплексът предлага много услуги и удобства, които ще направят престоя ви приятен и незабравим. Фитнес зала, сауна, открит басейн, комплект за почистване на обувки са само част от услугите, които могат да ви предложат. Каквито и да са поводите за Вашето пътуване, Барсело Роял Бийч е страхотно място за престой, от което ще останете удовлетворени.

Изискани златни обемни букви от Алурапид Слънчев Бряг

За да може буквите да са дълготрайни и ефективни използвахме висококачествени материали, които подсигуряват дългия им живот. Трябваше да отговорим на високи стандарти за качество и устойчивост, за да представим изискания комплекс подобаващо.

Лицето на буквите покрихме с плексиглас, а страниците им с качествен Алурапид. Благодарение на всичко това, обемните рекламни букви биват подходящи за всякакви метеорологични условия, на които една външна инсталация ще бъде подложена. Надписите, които изработихме за хотел Барсело Роял Бийч са 2 броя с размери: 20х1,60м и 16х1,30м.

Светещи позлатени рекламни букви от алуминий

Всяка светеща рекламна система се нуждае от висококачествени светодиодни модули, които да осигурят нейното блестящо и забележимо осветяване. Светодиодите, които използваме и инсталирахме на позлатени букви „Барсело Роял Бийч“ са дълготрайни и ефективни. Те свеждат до минимум вероятността от възникване на пожари. Също така гаранцията за златистите обемни букви е 5 пълни години, като смятаме, че те ще работят много повече от гаранционният срок.

Ние от рекламна агенция Медия Дизайн винаги сме се доверявали само на най-добрите производители за дълготрайните ни светещи букви, инсталации и системи.


Клиент:  Barceló Royal Beach


Дата:  Май 2007


Гаранция: 5 години


Град:  Слънчев брягВижте също: златни букви или 3D букви