Марси-ПКМ е оторизиран дилър на японската марка климатици Daikin. Предлага цялата гама продукти за климатизация за дома и офиса на световно утвърдения бранд. Фирмата извършва висококачествен монтаж на всички климатици, което гарантира сигурност, максимален комфорт и надеждност на инсталацията за дълго време.

Наскоро, Медия Дизайн ребрандира магазина на Марси-ПКМ с нова, по-елегантна рекламна визия. Табелите бяха заменени с цялостна еталбондова облицовка със светещи обемни букви.

Светещи лога Daikin и Марси ПКМ огряват ярко магазина

След като монтирахме облицовка от еталбонд в цвят графит по протежение на фасадата, магазинът се открои и стана по-атрактивен. Над входа са поставени обемни букви от плексиглас с логата на компанията и марката Daikin. Те са с черни страници и фолио за светещи реклами на лицата, което създава ефект на насочено напред светене. В триъгълния елемент на лого на Дайкин има детайл, който е черен и за него сме използвали фолио ден и нощ 3M 3635-222 Scotchcal Dual-Color Film, за да може цялото лого да е светещо

Другите два светещи надписа Daikin и Марси ПКМ са изработени като релефни букви и са вградени в еталбондовата основа. Те представляват „сандвич“ от плексиглас и транслуцентно фолио (за светещи реклами). Буквите светят с ярко сияние, което се отразява от тъмната основа и създава още по-красив ефект на осветяване. Аналогично на тези обемни букви е изработено логото на Mitsubishi Heavy Industries.

За осветяването на всички светещи надписи са използвани надеждните и ефективни LED модули на G.O.Q. LED. Комбинацията от качествено осветление, материали и изработка гарантира дълъг живот на рекламата.

Реклами от перфо фолио на витрините допълниха визията

В горната част на стъклената фасада са залепени рекламни надписи и изображения от 3M перфо фолио. Отпечатани са топ модели климатици и националния номер на Марси ПКМ. Графиките на климатиците придават много интересен ефект отдалече – сякаш виждате мострените модели през витрината. Новото цялостно брандиране на магазина на Марси ПКМ го прави видим и разпознаваем за клиенти и партньори.


Клиент:  Марси ПКМ


Дата:  Октомври 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив