Магазин Парти Зона Асеновград може да намерите на адрес ул. „Христо Ботев“ 3. Ще ви удиви с разнообразие от парти артикули и аксесоари, подаръци, заря и фойерверки, балони и изработка на украса за различни поводи. Тук ще намерите много идеи, както и сърдечно и професионално отношение към детайлите на вашето тържество.

Собствениците на Парти зона Асеновград се обърнаха към нас за изработка на лого и брандиране на фирмен автомобил. С много желание и творческо вдъхновение, изработихме дизайна, който след това пресъздадохме върху колата.

Ярки и свежи цветове за автомобилна реклама зареждат с настроение

Графиката за автомобила включи имената на всички основни продукти, които се предлагат в магазина, в комбинация с цветни картинки. Разположена е от двете страни на колата, в задната ѝ част. На капака на багажника се вижда името на магазина и икони за социалните медии.

За реализирането на дизайна използвахме фолио за печат 3M IJ40 със съответния ламинат. Фолиото отпечатахме на чисто новия ни специализиран принтер, който предоставя печатна графика с ярки, наситени и плътни цветове, с които рекламите впечатляват и не биват подминати. С ефектната автомобилна реклама с фолио, магазин Парти зона Асеновград ще привлича погледите в движение или паркирал.

Като 3M оторизиран производител, сме упълномощени да издаваме и най-комплексната гаранция в индустрията за завършена рекламна графика – 3M™ MCS™ Warranty. Това се отнася за изпълнени с продукти на 3M реклами и с мастила и принтери, одобрени от тях.


Клиент: Магазин Парти Зона Асеновград


Дата: Юли 2023


Гаранция: 2 години


Град: Асеновград