Енергизиращите цветове на пролетта и лятото струят от каталога на Стайлър

За новия рекламен каталог Пролет-Лято бяха избрани свежите цветове, характерни за сезона. Те са много атрактивни и интуитивно създават впечатление у клиентите, че в каталога могат да открият ново и модерно облекло, с което ще привличат вниманието на нежния пол. В каталога за мъжка мода Styler неслучайно се преплитат нюансите на пролетта и лятото. Тази експлозия от цветове зарежда с положителни емоции клиентите и ги предразполага към закупуване на всяка една от линиите мъжки дрехи.

Стилен дизайн с ефектни изображения

Един от акцентите в дизайна на каталога е ефектният фон, върху който са подредени изображенията на моделите. Сцените от голф игрище и характерните за този спорт елементи се вписват идеално към визията на рекламния каталог. Голфът се свързва с изискана и елегантна игра, така че подсказва същността на мъжка мода Styler – дрехи със стил. От друга страна това е вид спорт, така че веднага може да се направи асоциация с по-разчупеното и младежко облекло, което също се предлага в модната линия на Стайлър. Допълнение към атрактивния дизайн на каталога са и цитатите на известни личности от сферата на модната индустрия. Те предават посланията на компанията към нейните клиенти по много интересен и ненатрапчив начин.

В каталога за мъжка мода Styler са използвани професионални фотографии на моделите. Снимките са с високо качество и се вписват в цялостната визия на дизайна. Избрани са най-ефектните кадри, които да подчертаят свежия и модерен стил на рекламния каталог.


Клиент:  STYLER


Дата:  Март 2013


Гаранция: