И през 2020 година фирма Анди БГ ще зарадва своите клиенти със стилни и изискани подаръци. АНДИ БГ е основана през 1993 г. в Пловдив и е водеща на българския пазар в областта на проектирането, доставката на оборудване, изграждането и поддръжката на системи за сигурност, слаботокови и електро инсталации. Те имат собствени офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Кърджали, в които работят 240+ служители административен и технически персонал. Монтажните екипи разполагат със специално оборудвани автомобили, пълен набор от машини, инструменти и подемна техника за изпълнение на проектите.

Изработихме луксозен тефтер и химикалки с логото на компанията, които от компанията за техника за видео наблюдение ще поднасят с гордост като комплимент. Фирма Анди БГ е наш дългогодишен партньор в изработката на печатна и външна реклама. Изпълнявали сме множество съвместни проекти, от които компанията е с отлично впечатление за Медия Дизайн.

Елегантен тефтер и химикалки с логото на Анди БГ във фирмените цветове

Цветовете, с които се отличава компанията са бяло и червено. Разбира се, те бяха предпочетени и за рекламните материали, които да ги презентират пред клиентите. Червен тефтер с твърда корица декорирахме чрез ситопечат с логото на Анди БГ. Два вида метални химикалки, отново в червената гама, украсихме чрез лазерно гравиране с разпознаваемия за всички отличителен символ на фирмата. Поднесен с уважение и благодарност, този комплект от химикал и тефтер е чудесно допълнение към работното място на всеки служител или клиент. Именно чрез този тип подаръци се засвидетелства, че оценявате своите партньори. Рекламните материали на Анди БГ са едно поредно доказателство за това, както и за престиж и коректност от страна на фирмата.


Клиент:  Анди БГ ООД


Дата:  Декември 2019


Град: Пловдив