Ресторант Рибарника предлага на своите клиенти огромно разнообразие от ястия с морски дарове и прясна риба. Атмосферата на заведението създава нужните условия да се откъснете от забързаното ежедневие и да се насладите на приятна обстановка, добро обслужване и качествена храна. От ръководството на ресторанта се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламни пана за стени с винил.

Рекламни пана за стени с винил за ресторант Рибарника

Изделията са изработени с висок клас винилно платно, което е издържливо и устойчиво на метеорологични условия. Ефектната визия е постигната с отпечатване на изображения, в синхрон с тематиката и духа на ресторанта. Полученият краен резултат носи уют, който не остава скрит за посетителите на заведението.

Рекламните пана за стени с винил са отлично средство при брандиране на обекти за промяна на интериор или екстериор. На практика почти няма ограничения за постигане на желаната визия. Освен това се подменят бързо и лесно, а това е голямо предимство, ако често освежавате обекта си.

Защо брандираният обект е Ваш съюзник?

При качествено и елегантно изпълнен проект по цялостно брандиране на заведения, получавате завършен облик на своя бизнес. Това не само ще накара клиентите да Ви разпознават, а и точно поради тази причина ще Ви търсят. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент от реклами за брандиране на обекти – светещи и несветещи табели, рекламни пана за стени с винил и фолио. Дългогодишният ни опит ни превръща в надежден и доверен партньор за Вашата реклама.


Клиент:  Ресторант Рибарника


Дата:  2010 – 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив