От „СУПЕР ГЛУ“ предлагат само изпитани от фирмата лепила и системи с възможност за безплатно тестване на предлаганите продукти върху материали на клиента. В магазина им може да намерите средства за залепяне под марките WIKO, WELDYX, WIKO MARINE, които се отличават с високо качество, признато от DVGW, FABES и други. Компанията се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на едни по-различни и трайни рекламни стелажи, които да използват за промотиране.

Рекламни стелажи от Еталбонд

Нашият екип изработи промоционални стелажи Wiko за Lepilo.eu с еталбондова основа. Те бяха облепени с печатни стикери, за да рекламират успешно марката. Изработката на такъв тип изделие изисква голяма прецизност, но крайният резултат е повече от добър. Създадената елегантна визия създава усещане за престиж и качество, в синхрон с изложените продукти.

Новата мода в рекламата

Еталбондът като композитен материал е известен със своята здравина и трайност. Той на практика остава непроменен във времето и това го прави инвестиция с многократна и бърза възвръщаемост. Бързо нарастващата му популярност понижи цената и се превърна в изключително изгодно решение.

Друго главно предимство е и леката конструкция, която значително улеснява монтажа на изделията от бонд. Той намира приложение при брандиране на магазини, облицовки на колони, изработката на рекламни стелажи, създаването на интериорни и екстериорни табели от Еталбонд за обекти.


Клиент: Lepilo.eu


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив