Погрижихме се за брандирането на още един от магазините на Al Amar за изискани аромати от Близкия Изток. Може да го откриете в The Mall София. С помощта на елегантни и фини рекламни табели създадохме впечатляващ интериор.

Табела със светещи букви посреща клиентите на магазина

Изработихме табела от Еталбонд черен мат с релефни букви с LED осветление, която е монтирана над входа на магазина. Обемните букви тип „сандвич“ изглеждат елегантно и се предпочитат от много марки за тяхното имиджово представяне. Комбинацията им с еталбондова табела, позволява те да бъдат светещи. LED модулите се инсталират в табелата и светлина от тях „прозира“ през надписите. За Al Amar направихме релефните букви с прозрачна основа и златен ABS за лице, така че да бъдат идентични с логото. Черната табела и златните букви създадоха изискано и впечатляващо представяне на магазина.

Несветещи табели с логата на марките парфюми

В магазина инсталирахме несветещи интериорни табели, също изработени с основа от композитния материал Еталбонд в черен цвят. На тях са поставени обемни букви от ПВЦ с логата на предлаганите марки екзотични парфюми. Те служат и като указателни табели, защото всяка от тях е поставена над стелажа с парфюми на конкретната марка. По този начин клиентите се ориентират по-добре в магазина. Луксозната визия на табелите допълва перфектно интериора.

Две рекламни табели, поставени на срещуположни стени в магазина, са атрактивен акцент върху марката. На тях с релефни букви изпъква златното лого Al Amar.  Цялостното брандиране на обекта допринесе да се получи бляскава и внушителна обстановка, отговаряща на бизнеса.


Клиент:  Парфюми Al Amar


Дата: Март 2022 


Гаранция: 3 години


Град: София